Ungdomspulje
Startside Op

 

Ungdomspulje. blev oprettet i 2009

På opfordring fra nogle skytter som deltager i Gl. Viborg amts holdskydning - femkantskydning og vagthold mm. oprettes der en ungdomspulje, som kan støtte vore junior skytter økonomisk, så de herved bedre kan træne til at blive rigtig gode til lerdue skydning i den disciplin som de nu har valgt.

Opfordringen går ud på at deltagere i amts holdskydning – femkant – vagthold ja kort sagt alle kan være sponsor med skydekort som ellers kan indløses på egen betalingskort. Pengebeløb modtages også gerne.
Det er også mulig for alle andre at være sponsor med pengebeløb store som små. Alt er velkommen i Ungdomspulje kassen

Det skal pointeres at ordningen absolut er frivillig og ingen skal føle sig tvungen til deltagelse.
Flugtskydningscenter Karup vil  indbetale 50 kr. for hver 100 kr. som bliver sponsoreret på denne måde.

Derudover arbejdes der til stadighed på at finde sponsorer, og sælge reklame plads her i klubhuset, men det er ikke så nem i disse tider, så derfor efterlyser vi nogle blandt medlemmerne her, ja også alle andre som har en forbindelse der gør det muligt at skaffe sponsor midler på den ene eller anden måde til de unge skytter, og vi modtager hjælpen med glæde.

Regler for Tilskud til skydekort:
Afhængig af midler i ungdomspuljen kan der udbetales støtte til junior skytter som er medlem af Flugtskydningscenter Karup. Juniorskytte er man til og med det kalender år man fylder 20

Der kan ydes tilskud til de 2 første kort på hver træningsdag. Derudover er der afhængig af ungdomspuljens størrelse mulighed for, at få tilskud til stævner i Danmarks jægerforbund, og Danmarks flugtskydnings forbunds regi.

Ungdomspulje kassen står i klubhuset, og den tømmes efter hver aktivitets dag/aften.

På forhånd tak på de unge skytters vegne.
Bestyrelsen
 

Nyhedslisten
Skydetider
Pulverduer 2012
Ungdomspulje
Nybegynder
Udlejning
Hvor
Træningstider
Kontakt
Aktiviteter
Femkantskydning 2012
Amtsskydning 2012
Pokalskydning 2012
Billeder
Links